Gustari Romanesti

Lista Alergeni

Preparatele care sunt notate cu cifre de la 1-14 pot contine elemente alergogene
(vezi descriere preparat)
1. Cereale care contin gluten (adicâ grau, secarâ, orz, ovâz, grâu spelt, grâu mare sau hibrizi al acestora)
2. Crustacee şi produse derivate;
3. Ouâ şi produse derivate;
4. Peşte şi produse derivate;
5. Arahide şi produse derivate:
6. Soia şi produse derivate;
7. Lapte şi produse derivate (inclusiv lactozâ);
8. Fructe cu coaja, adica migdale (amygdalus communiis l.), alune de padure (corylus, avellana), nuci (juglans regia), anacarde (anacardium occidentale), nuci pecan (carya illinoiesis (wangenh k. koch), nuci de brazilia (bertholletia excelsa), fistic (pistacia vera), nuci de macadamia şi nuci oueensland (macadamia ternifolia) şi produse derivate;
9. Telinâ şi produse derivate:
10. Muştar şi produse derivate:
11. Seminte de susan şi produse derivate;
12. Dioxid de sulf şi sulfiti in concentratii de peste 10 mg/litru;
13. Lupin şi produse derivate;
14. Moluşte si produse derivate.

Urmareste-ne În Social Media

Dă-ne un follow sau like și promitem să îți bucurăm newsfeed-ul!